En massiv skandale at man i Norge godtar korrupsjonen som er ansvarlig for dette. Skadene finnes og kan diagnostiseres , men ansvarlige norske leger benekter dette slik at de kan tjene penger på å skrive spesialisterklæringer for forsikringsselskapene.

Dermed blir mennesker med alvorlige skader i hode, kjeve og nakke ikke tilbudt forsvarlig helsehjelp i Norge og dømt til å leve et liv i tortursmerter. Pasienter må til utlandet for å få diagnoser og behandling. De med de mest alvorlige skadene kan f.eks trenge operasjon i nakken, og må betale for dette selv i utlandet.

» – I London møtte jeg en professor som undersøkte meg. For første gang ble det tatt røntgenbilder av nakken min, mens jeg sto. Hjemme i Norge har alle bildene blitt tatt mens jeg har ligget inne i en maskin. Professoren fastslo at hjernestammen min var skjev, og at lillehjernen er presset ned i hjernestammen. Og at det var årsaken til mine problemer.

Svartelistet
– Den eneste hjelp jeg blir tilbudt i Norge er smertestillende tabletter, Min opplevelse er at legen ved Universitetssykehuset Nord-Norge ikke tar meg på alvor. Mens den engelske eksperten mente at jeg har hatt flere slag i lillehjernen, noe også min norske fysioterapeut mener, blir det bare avvist av sykehuslegene. Hva skal jeg gjøre, spør Sissel Johnsen.»

http://www.dagbladet.no/…/he…/whiplash/nakkeskader/43521395/