Foreningen har mottatt en anonymisert blogg fra et medlem, som ønsket å dele en opplevelse vedkommende hadde våren 2016. Vi deler ikke vanligvis slike personlige historier på denne facebook-siden, men denne syntes vi var riktig å dele. Foreningen har flere kilder fra andre medlemmer på at det som fortelles her har funnet sted.

– DU MÅ FORSTÅ AT VI SKAL ØDELEGGE FOR DEG

Etter mange år som nakke og kjeveskadet så har man erfart og sett litt av hvert, og man blir etterhvert ganske herdet. Alt fra den forferdelige behandlingen man får i norsk helsevesen til fordommer fra arbeidsgiver , NAV og andre som ikke forstår. Noen unnskylder jeg som uvitende andre er fullt klar over hva som foregår. Etter å ha reist jorden rundt for diagnostikk og behandling, så erkjenner jeg at vi ikke har noe helsevesen i Norge for skadde. Det er mange år siden jeg har forholdt meg til offentlig helsevesen, å gjøre det gjør nemlig vondt verre. Man blir faktisk dårligere av det. For en tid tilbake skulle jeg på kontroll av en operasjon jeg har hatt i utlandet på en privat klinikk i Norge som faktisk har kompetanse til å gjøre nettopp det. Siden jeg bor i en annen by måtte jeg fly for å komme dit, og selvsagt på egen regning , man må selvsagt dekke alt selv , om man får disse skadene i Norge. Jeg hadde blant annet flere brudd i nakken og flere avrevne leddbånd, i tillegg til en rekke andre følgeskader. Med andre ord, mange operasjoner. Undersøkelsen på privatklinikken gikk fint, og jeg fikk de svarene jeg trengte. Jeg var klar for dra hjem, og bestilte taxi til flyplassen. Etter et par minutter i taxien blir den stoppet midt i et nabolag, og to sivilpoliti beordret meg ut av bilen. Selv om jeg ble litt overrasket over dette, så skjønte jeg raskt hva dette dreide seg om. Et nytt kapittel i norske myndiheters lite stolte historie på hvordan de behandler nakkeskadde. Heldigvis overrasker ingenting meg lenger i denne situasjonen, så jeg tok det med knusende ro da de skulle avhøre meg i politibilen med båndopptaker. De stilte meg mange spørsmål på hva jeg skulle på den klinikken. Svaret de fikk var at på grunn av korrupsjon i Norge så må man ordne opp selv om man blir skadet, og for egen regning dra ut av Norge for å bli operert. Etter å ha sittet i avhør hos de svært så innbitte og etter min mening svært lite profesjonelle politifolkene, skulle de la meg få dra til flyplassen. For meg virket det ikke som de visste hva de egentlig drev med og var beordret til å gjøre. Idet båndopptakeren ble slått av sier den ene politibetjenten til meg : «Du er klar over vi må ødelegge for deg nå » Jeg dro fra stedet videre i taxi. Siden fant jeg ut at privatklinikken jeg hadde vært på hadde blitt stengt etter omfattende politirazzia. Den eneste i Norge som hadde radiologisk utstyr som tok korrekte bilder av nakken i bevegelse. Et nytt lavmål i denne historien er nå et faktum