«Den ellers så arbeidsomme mannen ble gradvis satt ut av stand til å jobbe grunnet smerter i nakken og påfølgende søvnløshet.

Trond befant seg i en ond spiral. Smertene i nakken førte ham ut i sykemelding, sykefraværet førte til at han mistet jobben, tap av jobben førte ham ut i økonomiske problemer. Dette var trolig det siste han trengte for å kjempe seg gjennom en hverdag preget av sterke kroniske smerter og søvnløshet. Han forsøkte fortvilet å få hjelp i helsevesenet for å kjempe seg tilbake til det normale livet. Trond opplevde i stedet nye nedturer.

Trond ble begravet for en fullsatt Nes kirke, han ble 49 år gammel. En mann som følte seg sveket av helsevesenet og overlatt til seg selv. En mann som valgte døden etter en lang kamp mot smertene og jakten på lindring. »

 

Les hele den sterke historien i lokalavisen Raumnes