Salgs- og leveringsbetingelser

Ekspedering av ordre/leveranse/betaling

Medlemskapet er gyldig så snart innbetaling er registrert på vår konto. Du vil da motta en bekreftelse på medlemskapet og en velkomsthilsen fra foreningen på e-post.

Personopplysninger

Nakke- og kjeveskaddes landsforening behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

Rutiner for retur av varer

Avbestilling/angrerett

Kontigenten er bindende fra første dag og kan ikke refunderes, men medlemmer står fritt til å si ifra seg medlemskapet i foreningen på et hvilket som helst tidspunkt. Ved å godta salgsbetingelsene er kjøper informert om dette.

Varighet

Medlemskapet gjelder fra den dagen kontigenten er registrert på vår konto og t.o.m 31.12 inneværende år.

Medlemskapet må være betalt før årsmøtet om man skal ha stemmerett, men det er anledning til å melde seg inn i foreningen når som helst i kalenderåret.

Medlemskapet fornyes ikke automatisk. Det vil bli sendt ut betalingsoppfordringer til eksisterende medlemmer på nyåret, og medlemskapet kan fornyes via brukernavn og passord i nettbutikken. Dersom man ikke betaler årskontingenten utløper medlemskapet automatisk.